Partnernätverk

För att få maximal spridning på våra platsannonser så visas dem även på utvalda partnersidor, vilket i sin tur gör att du som platsannonsör får extra mycket för pengarna. På denna sida visar vi våra utvalda partners.

Detta innebär att våra platsannonser visas för ca 800.000 personer i veckan!


Workey är en sökmotor för jobb med fokus på platsannonsering. Vår mission är att samla alla platsannonser från jobbsajter, rekryteringsföretag, nyhetssajter samt privata och offentliga företag.
GrowCV erbjuder arbetssökanden ett helt nytt sätt att platsannonsera.
Indeed.com är en sökmotor för jobb, som tillåter jobbsökande att hitta jobb som är publicerade på tusentals jobbsajter och företags egna karriärsajter.
Jobbsafari erbjuder arbetssökanden en komplett översikt över alla lediga jobb som annonseras på Internet i Sverige.
På Jobrapido kan du söka bland fler än 150.000 lediga platser från såväl jobbsajter, som från rekryterarnas och arbetsgivarnas webbsidor.
Careerjet är en sökmotor för jobb designad så att processen för att hitta jobb över nätet ska blir enklare för våra användare.
Renego är en sökmotor för annonser på nätet. Renego hittar snabbt och lätt annonsen du letar efter. Renego lägger tonvikten på snabbhet, tydlighet och effektivitet.
Eniro Jobbsök är en jobbsökmotor som samlar platsannonser från jobbsajter, rekryteringsföretag m.m.
LetaJobb.com är för dig som snabbt och enkelt vill hitta ett nytt jobb, bara genom att söka på ett nyckelord.
Jobb.nu är en sökmotor speciellt anpassad för jobb. Vår databas innehåller dom senaste jobben från några av Sveriges största företag som arbetar med arbetsförmedling.
jooble är en sökmotor som skapats med ett enda syfte, att hjälpa dig att hitta ditt drömjobb. Vi skapade jooble för att spara på din tid och energi!
Vill du också bli en partner till Jobbr.se? Kontakta då oss!
Nischade jobbsajter: Jobbr IT // Jobbr Spel // Jobbr Dental // Jobbr Medicin
Populära kategorier
Kontakta kundtjänst

Live chat:

E-mail:
info@jobbr.se

Twitter:
@jobbrapp

OBS! Vi har ingen dedikerad telefonsupport i nuläget. Men kontakta oss gärna via email eller kontaktformuläret.