Frågor & svar

  1. Vad kostar det att platsannonsera?
  2. Hur länge visas min platsannons?
  3. Hur redigerar jag min platsannons?
  4. Hur betalar jag?
  5. Visas min platsannonsen på fler sidor än Jobbr?
  6. Vad kan jag förvänta mig för respons på platsannonsen?
  7. Jag har fortfarande frågor, vad gör jag?

1.  Vad kostar det att platsannonsera?
Priset beror mycket på din platsannons och anställningstyp. Heltid kostar 1580:-, deltid 1280:- och om du söker frilansare så kostar det 980:-. Du kan även välja att för 200:- extra få en framhävd platsannons vilket innebär att den syns högre upp i sökresultaten m.m.

2.  Hur länge visas min platsannons?
Om du inte har valt något datum som ansökan senast ska vara inlämnad så tas den automatiskt bort efter 30 dagar. Annars så tas den bort en dag efter datumet du valde när du publicerade platsannonsen.

3.  Hur redigerar jag min platsannons?
När du skapade din platsannons så borde du ska ha fått ett bekräftelsemail innehållandes en länk och ett lösenord. Om mailet saknas eller har blivit uppätet av spamfilter, så kan du kontakta oss så skickar vi en ny länk.

4.  Hur betalar jag?
Betalning görs i samband med din platsannonsering och sköts av Payson. Där kan du direkt betala med kort (Visa, Mastercard) eller välja att betala med faktura.

5.  Visas min platsannonsen på fler sidor än Jobbr?
Absolut! Tack vare vårat stora partnernätverk så kommer din platsannons dagligen synas inför tusentals kandidater. Partnernätverket innefattar allt i från personliga bloggar, jobbsidor, mobila applikationer och andra tjänster.

6.  Vad kan jag förvänta mig för respons på platsannonsen?
Vi fokuserar på kandidaternas kvalité, inte kvantitét. Vissa arbetsgivare kommer att motta många ansökningar, medan vissa bara får ett fåtal. Det beror till stor del på hur intressant jobbet är eller hur många som har kvalitéterna som krävs. Du kan själv påverka antalet kandidater som ser din platsannons genom att använda Jobbr's smarta funktioner för att tipsa vänner och bekanta.

7.  Jag har fortfarande frågor, vad gör jag?
Om du fortfarande har frågor eller funderingar så rekomenderar vi att du kontaktar oss via email, för absolut snabbast respons.

Nischade jobbsajter: Jobbr IT // Jobbr Spel // Jobbr Dental // Jobbr Medicin
Populära kategorier
Kontakta kundtjänst

Live chat:

E-mail:
info@jobbr.se

Twitter:
@jobbrapp

OBS! Vi har ingen dedikerad telefonsupport i nuläget. Men kontakta oss gärna via email eller kontaktformuläret.